A pimasz menhelyi macska a legmulatságosabb figyelmeztetést kapja a ketrecére

pofozósmacska

Amikor úgy érzi, hogy neki van igaza és ezt tisztázni akarja, Max, a menhelyen élő macska pontosan tudja, hogy mit kell tennie. A menhely menedzsere elmondta, hogy a ketrecből kinyújtja a karját és ha szükség van rá, megütögeti “ellenfele” arcát.

Max alig pár hete él a menhelyen, de hamar megismerték a nevét az ottani dolgozók. Max idős macska, aki épp örök otthont keres. Szereti a figyelmet, azonban vannak határok, amiket senkinek sem szabad átlépnie, ugyanis nem fél figyelmeztetni érte.

pofozósmacska

Max pofonosztásai miatt a menhely dolgozói úgy döntöttek, hogy humorosan fogják fel és egy táblát állítottak a ketrece elé, hogy nyomon követhessék a “bántalmazását”.

“1 nap telt el azóta, hogy ok nélkül megpofoztam valakit.” 

pofozósmacska

Valahányszor Max egy napig senkit nem pofoz meg, úgy átírják a számot és megdicsérik, ha pedig valaki túléli a pofon nélkül a napot, akkor egy Max fényképével ellátott kitűzőt kap. Eddigi rekord 4 nap volt, de jelenleg a nulladikra esett vissza.

A menhely munkatársai elmondták, hogy nagyon szeretik Maxet, de az lenne a legjobb mindenkinek, ha minél hamarabb örök családba kerülne. Egyelőre még nincs gazdája, de Max története nagyon sok embert elért és sokan érdeklődtek az ottani állatok iránt. Reméljük, hogy Max is hamarosan egy szerető családba fog kerülni!

pofozósmacska


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló