A fagyos hidegben magára hagyott kutya a mentés után teljesen átalakul

fagy

Rosabella a decemberi fagyos napon igyekezett minél jobban összegömbölyödni, hogy kevésbé fázzon. Szegény kutya nem sokáig élt volna, ha nem talált volna rá egy állatbarát férfi. Szerencsére meglátta a kutyát, és igyekezett minél hamarabb biztonságos, meleg helyre vinni.

Rosabella nagyon le volt soványodva, 8 kiló volt, de az ő korában már legalább 20 kilósnak kellett volna lennie. Azt nem tudni mennyi ideig volt bezárva a hidegben, de az állatmentők szerint hamar rátaláltak. Rosabellát a megmentője gyorsan kiszabadította és segített neki eljutni menedékházba, ahol gyorsan fel tudott melegedni.

fagy

Rosabella rendkívül hálás volt megmentőjének, amiért nem hagyta, hogy megfagyjon a hidegben. Míg azon dolgoztak, hogy visszanyerje egészségét, szerencsére rögtön sikerült egy örök otthont találni neki.

fagy

“Miután láttam szomorú történetét a hírekben, tudtam, hogy meg kell keresnem, mindent meg akartam tenni, hogy segítsek neki” – mondta Rosabella gazdija. – “Szerencsére engem választottak ki, hogy esetleg örökbe fogadjam.”

fagy

Rosabellát a gazdája bemutatta új kutyatestvérének, Lucynak, akivel gyorsan megszerették egymást. Rosabella nagyon sokat fejlődött, imádja a családját és boldogabb nem is lehetne. Most már soha többé nem kell attól félnie, hogy egy kennelbe lesz bezárva a fagyos időben.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló