A kutya örömtáncot jár, amikor végre találkozik a család legújabb tagjával – videó

örömtánc

Cooper egy golden retriever kutya, akit néhány hónappal ezelőtt nagytestvérré léptettek elő.

Áprilisban született meg Eliana Bella L. Clark, a kisállat gazdáinak, Inday Joannának és Dong Francónak a gyermeke. Az a nap, amikor Cooper először találkozott kishúgával, Ellával, varázslatos volt!

Mielőtt bemutatta volna Ellát a kutyának, Dong odaadta Coopernek az egyik ruháját, hogy megszaglássza. Az izgatott kutya a ruhadarab minden centiméterét felfedezte.

örömtánc

Ezután Dong belépett a hálószobába Cooperrel. “Amikor belépett a házba, azonnal észrevette, hogy valami megváltozott” – mondta Dong.

Cooper mintha rájött volna, hogy megszületett a kishúga, és amikor észrevette, hogy Ella Inday ölében fekszik az ágyon, nagyon izgatott lett. Ide-oda mozgott, a farkát csóválta, “megőrült” a kíváncsiságtól, hogy közelebbről is megnézhesse kishúgát.

Aztán Dong az ölébe vette a lányát, és hagyta, hogy Cooper megszagolja.  Cooper csak köszönni akart a kishúgának, és így is tett, szaglászott, és nagy örömét mutatta minden egyes mozdulatában. Ettől kezdve Cooper jelen volt Ella életének minden pillanatában, a pelenkázástól a szundikálásig.

Cooper semmiért sem hagyja el kishúga mellől! A golden retriever csak arra vágyik, hogy Ella biztonságban legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dong Franco (@dongfranco_) által megosztott bejegyzés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló