Egy hegyi túra során egy házaspárt három napig követ egy kutya; végül rájönnek az okára

3nap

Hét évvel ezelőtt hihetetlen találkozásra került sor Montenegró egyik erdejében, egy balkáni országban, ahol a hegyek, középkori falvak és az Adriai-tenger partjainál húzódó keskeny tengerparti sáv húzódik.

Ha hiszel a sorsban, akkor rájössz, hogy Cara, a barna kutyus Carát arra ítélte a sors, hogy találkozzon Shailene Gandhival és férjével.

Az Egyesült Államokban élő pár szeret kalandozni, és az általuk választott ösvény pontosan az a hely volt, ahol Carát valószínűleg magára hagyták.

3nap

A pár az erdőben sétált, amikor megpillantották Caramelt. A kisállat nagyon sovány és éhes volt, alig tudott mozogni. Shailene és férje megsajnálták, és adtak neki egy falat ételt.

Carának csak ez a gesztus kellett ahhoz, hogy rájöjjön, ezek az emberek jók, és segíteni fognak neki. Így hát követni kezdte őket. Mindegy, merre ment a házaspár, akár felfelé, akár lefelé a hegyen, akár megálltak, hogy szemléljék a természetet, Cara folyamatosan követte őket.

És így ment ez három napon keresztül!

3nap

Ha a páros tervei között szerepelt egy páros túra, ez a harmadik tag kétségtelenül még izgalmasabbá tette azt!

A felfedezőút végére Cara elnyerte a pár szívét, és nem volt kérdés, hogy megtartják őt!

Amikor megérkeztek a bázisra, a pár keresett egy állatorvost, aki megvizsgálja a korcsot, és minden szükséges dokumentumot megad ahhoz, hogy a háziállat egyik országból a másikba utazhasson.

Órákig tartó utazás után Cara letelepedett családjával Coloradóban!

Annak ellenére, hogy napokat töltött a házaspárral, Cara még mindig nem érezte magát biztonságban a jelenlétükben. Új gazdáinak sok szeretetre és türelemre volt szükségük ahhoz, hogy elnyerjék a bizalmát.

Apránként egyre bátrabb és barátságosabb lett. Kedves, szelíd és kalandvágyó személyisége kivirult! Ahogy telt az idő, Cara egyre jobban kötődött gazdáihoz, mígnem örökbe fogadtak egy másik kiskutyát, és két lányuk született. Cara nem is lehetett volna boldogabb új családtagjaival!

3nap


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló