A kutya rájön, hogy gazdája a menhelyen akarja hagyni, ezért könyörögni kezd neki

könyörgés

Borzalmas látni, hogy mennyi család szeretne egy kiskutyát, majd elhatározza, hogy örökbe fogad egyet; rövid időn belül azonban visszaviszik a menhelyre vagy az utcán hagyják. Ezt azért teszik, mert rájönnek, hogy egy kisállat tartása hosszú távú elköteleződés, amihez elhivatottság, türelem és sok figyelem kell.

Amikor a valóság meghaladja egyes új kutyatulajdonosok elvárásait, a végén kárt okoznak a kutyáknak, akiknek fogalmuk sincs, miért kerülnek egyik pillanatról a másikra egy meleg otthonból, egy hideg, pici kennelbe.

könyörgés

Ez történt Totoval, egy kiskutyával, aki könyörgött a gazdájának, hogy ne hagyja el. Toto megérezte a bajt, és könyörgött a gazdájának, hogy ne tegye azt, amire éppen készül.

Toto még csak három éves, fehér színű, néhány barna folttal a fején. Fizikailag jól van, de a szíve összetört, miután gazdája elhagyta. A kiskutya hozzáállása zavarodott és könyörgő volt, úgy tűnt, nem értette, miért hagyják őt a menhelyen. Hiába próbált többször is gazdája lábára “felmászni”, a kiskutya könyörgései azonban nem váltottak ki semmilyen érzelmet a gazdájában. Azzal érvelte Toto elhagyását, hogy “túl hangos volt”.

könyörgés

A menhely dolgozóit meghatotta Toto története, elhatározták, hogy új otthont keresnek neki; ezúttal olyan embereket, akik elfogadják az ugatását és úgy szeretik őt, ahogy van.

Szerencsére nem kellett sok idő, hogy ez az édes kis kutya megnyerje egy új család szívét. Ma ez az imádnivaló kiskutya új otthonában él, ahol annyi zajt csaphat, amennyit csak akar, és szabadon rohangálhat az egész házban.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló