A kutyát örökbefogadása után 1 órával visszaviszik a menhelyre – az ok megdöbbentő

meglepőok

Az egyik legnagyobb mosoly, amit egy menhelyi kutyán láthatsz, az az örökbefogadási napon – és S’mores határozottan egy igazi példa erre!

Amikor ez az anatóliai juhászkutya rájött, hogy végre örök otthonba kerül az új családjával, egyszerűen nem tudta leplezni boldogságát! Mosolyával és új gazdái iránti azonnali ragaszkodásával mindenki szívét elolvasztotta a menhelyen.

Azonban alig egy órán belül ennek a lelkes kutyusnak a legnagyobb álma is szertefoszlott – és az ok bizarr volt!

meglepőok

S’mores, akit az utcáról szedtek fel kóbor kutyaként, azóta a legkedvesebb kutyus, amióta megérkezett a Stanislaus Állategészségügyi Hivatalhoz, a kaliforniai Modestóban.

Nadia Borisova, a SASA egyik önkéntese szerint a megtalálója azt állította, hogy “nagyon szerető és jó kutya”, amikor a mentőkhöz vitte, és S’mores egészen az örökbefogadás napjáig megfelelt a leírásnak.

Amikor végre egy család érkezett az egyéves kutyáért, S’mores azonnal felélénkült, mintha tudta volna, hogy örök otthonba kerül. Egész idő alatt nem tudta levenni a mosolyt az arcáról, és annak ellenére, hogy csak most találkozott az örökbefogadóival, úgy viselkedett, mintha már régóta a család kutyája lenne.

meglepőok

Aztán jött a szívfájdalom!

Alig egy órán belül az őt eredetileg örökbe fogadó család visszaadta S’mores-t a menhelynek. Azt mondták, hogy a kutya egyszerűen túl nagy volt, és otthagyták a gondozóival.

Heather Gee, a kaliforniai menhely másik önkéntese szívszorító videót tett közzé a TikTok-on, melyen S’mores örökbefogadási napja látható.

@heathersshelterpals #smores #shepherd #anatolianshepherddog #shelter #shelterdog #dog #dogvideo #ca #modesto #california #stanislaus #adopt #adoptme #adoptdontshop #fyp #helpme #saveme #pet #cute #goodboy #stray #sad #rescue #family ♬ Little Life – Cordelia

A kezdeti zavarodottsága és szívfájdalma ellenére S’mores nem sokáig volt szomorú!

Alig néhány nappal azután, hogy visszakerült a menhelyre, biztonságban átkerült egy ideiglenes családhoz, akik gondoskodni fognak róla, amíg nem talál örök családot.

Hála óriási szívű megmentőinek, S’mores végre nagy, tágas nevelőotthont kap, és lehetőséget arra, hogy megtanulja, milyen az élet egy szerető családban! Ha eljön az ideje, nem kétséges, hogy ez a gyönyörű kutya megtalálja a boldogságát – örökre!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló