Az elhagyott kölyökkutya törött lábbal sétál az emberek után, remélve, hogy segítenek rajta – videó

töröttláb

Amikor egy nő meglátott egy kis kölyökkutyát sántikálni az út szélén egy kietlen területen, úgy döntött, hogy odamegy hozzá, és megnézi, mi a baja.

Megpróbálták megérteni, mi történt vele, és miért van egyedül. Miután eltöltöttek vele egy kis időt, és rájöttek, hogy senki sem keresi, a nő tudta, hogy ők sem hagyhatják magára, ezért úgy döntöttek, hogy elviszik az állatorvoshoz, és kiderítik, mi az oka a sántításának.

töröttláb

Amikor megérkeztek az állatorvoshoz, a kölyök, akit most már Dieselnek hívnak, alapos vizsgálatot kapott. Az állatorvos megállapította, hogy a két hónapos Diesel nagyon alultáplált, stresszes, és sajnos eltört a lába.

Az állatorvos azonnal gipszet tett rá, ami nem volt túl nehéz, mert a kis Diesel nagyon jól viselkedett. Azt is megállapították, hogy Diesel látásproblémája van – ami miatt műtétre lesz szüksége.

töröttláb

De egyelőre fontos volt számukra, hogy vitaminokat és ásványi anyagokat juttassanak a kiskutya szervezetébe. Mivel két napig nem evett, az állatorvos tápanyag-infúziót adott neki.

Az állatorvosnál töltött néhány nap után Diesel egészsége javulni kezdett. És alig egy hét alatt az étvágya is megnőtt, és már magától evett.

töröttláb

Egy hónap múlva Diesel teljesen felépült. A lába begyógyult, így levették róla a gipszet, és a sikeres műtétet követően a látása is újra jó volt.

Egy ideig még az állatorvos gondozásában marad, amíg készen áll arra, hogy olyan otthont találjon, ahol végre olyan életet élhet, amilyet megérdemel.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló