A labrador minden este gazdája elé megy és megvilágítja a haza vezető utat

megvilágít

Egyes állatok viselkedése és tehetsége valóban szótlanul tudja hagyni az embereket. Szerencsére manapság sokkal több módja van a különleges pillanatok és események megörökítésére szerte a világon. Ráadásul ezek terjesztése is gyerekjáték lett. Ilyen Mao Mao nevű gyönyörű labrador keverék esete is, akire a világ az egyik különleges szokása miatt figyelt fel.

Amikor gazdája a munkából hazatérő buszról leszáll, estefelé, akár nagyon későn is, lámpa nélkül kell végigmennie egy szakaszon. Teljesen sötétben és egyedül kell hazamennie.

megvilágít

Egy időben a szülei mentek ki elé, hogy ne egyedül kelljen hazamennie. Mao Mao pedig később átvette ezt a szokást a szülőktől. Kezdetben a szülők kiengedték a kutyát, hogy találkozhasson gazdájával, ahol zseblámpával világítottak, hogy lássanak. Később aztán sikerült megtanítani Mao Mao-nak, hogy egyedül találjon el a megállóba, és kísérje haza szeretett gazdiját.

Látva, hogy Mao Mao gondoskodik gazdája védelméről, amíg haza nem érkezik, bemutatja a gyönyörű köteléket a tulajdonosok és szőrös legjobb barátaik közt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló