Az elhanyagolt kutya lerágta a saját lábát, hogy kiszabadulhasson a fogságból

fogság

Néha a kutyák sokat szenvednek az emberek szörnyű tetteinek köszönhetően. Szerencsére azok a kutyák, akik kezdetben sokat szenvednek, gyakran boldog befejezés illeti meg őket. A Best Friends állatmenhely a michigani Saginaw egyik házában egy Bella nevű kutyát talált, akit a  gazdája két acélkábellel kötözte meg.

Szegény kutya magányos volt, teljesen elhanyagolták, és még egy menedéke sem volt, ahová elbújhat, ha rossz az idő. Nem volt nála víz és ételt is ritkán kapott. Bella annyira meg volt kötözve a kábelekkel, hogy hetekig képtelen volt megmozdulni.

fogság

Végül egy kedves állatbarát ember lépett közbe, miután meghallotta a kutya kiáltását, és megdöbbenve tapasztalta, hogy a kutya alultáplált és kiszáradt, és még a hátsó lábát is lerágta, hogy elmenekülhessen onnan. Amikor az állatmentők megérkeztek, ők is megdöbbentek a kutya szörnyű helyzetén.

A kutyát állatorvosokhoz szállították, akik teljes körűen gondoskodtak a kutyáról, és mindennek ellenére szegény elhanyagolt kutya pozitívan viszonyult hozzájuk, és izgatottan csóválta a farkát.

fogság

Bellával való kegyetlen bánásmód miatt megtalálták a gazdáját, és vádat emeltek ellene. De az volt a fontos, hogy Bella biztonságban volt, a felügyeletet a menhely vette át és egy új otthont is keresni kezdtek számára.

Bella most nagyon boldog életet él, ugyanis Kim Diehl és Jason Reding fogadta örökbe az illinoisi Rockportból. Már abban a pillanatban imádták Bellát, amikor először találkoztak vele. Kim szerint szerelem volt első látásra. Bella energikus volt, és vidám személyisége van.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló