A süket és vak kutya nagyon boldog lesz, amikor hirtelen megérez egy ismerős illatot

örömtelitalálkozás

Ez az imádnivaló kutyus, Bumper nem csak vakon, de süketen is született, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy a legboldogabb életet élje. Az igazság pedig az, hogy a Bumpernak fogalma sincs arról, hogy ő más.

Bumper egyik kedvenc embere a gazdája Amy lánya, Faeron. Amikor Faeron otthon élt, ő és Bumper imádtak együtt játszani. De amióta elköltözött, a pár nem találkozik már olyan gyakran. Nyilvánvaló azonban, hogy Faeron továbbra is különleges helyet foglal el Bumper szívében.

örömtelitalálkozás

Faeron egy nap azonban úgy döntött, hogy hosszú idő után ideje hazalátogatni. Amy pedig úgy döntött, hogy videóra veszi a találkozást – megörökítette azt az örömteli pillanatot, amikor Bumper felismerte Faeront az illatáról.

Bár egyesek nem szívesen fogadnak különleges igényű kutyát a családjukba, Bumper bebizonyítja, hogy a látás és hallás képessége nem előfeltétele a boldog, szeretettel teli életnek.

örömtelitalálkozás

“Eléggé aktív család vagyunk, és eleinte nem voltunk benne biztosak, hogy mire lesz képes, de nagyon szereti azokat csinálni, amit mi is csinálunk. Szeret túrázni, úszni, futni és kajakozni – mondta Amy. “Alapvetően szinte bármit megtesz, amit egy látó és halló kutya megtehet.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bumper (@bumper.theluckdragon) által megosztott bejegyzés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló