Tökéletlensége miatt a menhelyre dobták a kiskutyát és a menhelyen is figyelmen kívül hagyják

tökéletlenkutya

Fogyatékkal született, ezért tenyésztője egy menhelyre dobta, nem törődve azzal, hogy ott mi történhet vele. Szerencsére a megfelelő ember látta őt olyan gyönyörű kölyökkutyának, amilyen, és segített neki otthont találni.

Születésének napjától kezdve a Caption Morgan nevű amerikai staffordshire terriert a “csúnya egyedként” szemelték ki. Tenyésztője nem látott semmilyen értéket az életében, és elválasztotta anyjától és testvéreitől, és egy vidéki menhelyre dobta.

tökéletlenkutya

A fekete-fehér kölyökkutya nem kapott figyelmet a menhelyen, mert eltorzult a jobb füle és hiányzott a bal szeme. A helyzete szörnyű volt, és nem sok esélye volt az örökbefogadásra, hacsak valaki meg nem kegyelmezett szegény kisfiún.

Nicole Horabik nevelőszülői koordinátor vetett egy pillantást a szomorú kiskutyára, és tudta, hogy kockáztatnia kell vele. Amikor 8 hetes volt, hazavitte a többi mentőkutyájához, akik szintén fogyatékkal éltek, és elkezdte nevelni.

Miután biztonságban volt otthonában, Morgan kapitány kezdett kibújni a héjából, és hamarosan vidám és ragaszkodó kutyává változott. Fogalma sem volt róla, hogy más, mint a többi kutya, és csak egy saját családot akart.

tökéletlenkutya

A baj az volt, hogy a világ nem tekintette őt olyan aranyosnak, mint a többi kölyökkutyát, és nehéznek bizonyult olyan embert találni, aki szereti. Figyelmen kívül hagyták, utálatosnak tartották. De Nicole nem adta fel, elhatározta, hogy megtalálja neki a tökéletes családot.

Így előállt egy ötlettel, amely megváltoztatná az emberek véleményét a kölyökkutyáról. Képeket tett fel róla a közösségi médiára, egy táblával együtt, amely így szólt:

“Kidobtak, mert nem voltam tökéletes. Oszd meg, ha szerinted tökéletes vagyok.”

tökéletlenkutya

Hamarosan az állatbarátok az egész interneten megosztották a képeket a gyönyörű és szeretetre méltó kiskutyáról. Sok ember szívét megérintette, és nem sokkal később talált egy családot, aki szereti őt és minden testi tökéletlenségét.

Mára minden esélytelenebb, nemkívánatos, kidobott és fogyatékkal élő ember ihletője lett. Lehet, hogy kicsit másképp nézett ki, de ettől még különlegesebb lett. Tökéletes, ahogy van, és csak szüksége volt valakire, aki hisz benne.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló