A magányos kóbor kutya folyton követte az embereket az utcán, remélve, hogy valaki örökbefogadja őt

követés

Egy Athos nevű kóbor kutya folyamatosan kereste a boldogságát. A kutya sosem adta fel a reményt, hogy talál egy családot, aki nagyra becsüli őt, és megadja neki azt, amire a szíve a legjobban vágyik – a szeretetet.

A magányos kutya hetekig kóborolt az utcákon. Imádnivaló arcán mosollyal a kóbor kutya követte a járókelőket, remélve, hogy hazaviszik.

Amikor egy állatmentő szervezet mentőcsapata felfigyelt egy kóbor kutyára, akinek szüksége volt a segítségükre, elhatározták, hogy megmentik.

követés

Az állatmentők elszomorodtak, amikor látták, hogy a kóbor kutya a járókelők után sétál, csóválja bolyhos farkát, és próbál barátkozni velük. A később Athosnak elnevezett kutya időnként a földet szaglászta, abban a reményben, hogy élelmet talál.

Bár szomorú és magányos életet élt az utcán, a mosoly soha nem tűnt el az arcáról. Athos örült, hogy az állatmentők felfigyeltek rá, és úgy közeledett megmentőihez, mintha meg akarná köszönni nekik.

követés

Az állatmentők ezután egy klinikára vitték, ahol kiderült, hogy Lyme kóros és egy nagy seb volt a hátán. A betegségét kezelték, majd egy menhelyre került.

Ahogy teltek a napok, kezdett visszanyerni az erejét. A gondozói nagyon örültek, amikor teljesen felépült.

követés

Bár Athos élvezi a szeretetet, amellyel barátai elhalmozzák, szeretné megtalálni a saját embereit, hogy átadhassa nekik minden szeretetét. Alig várja, hogy találkozhasson örök családjával, és szerető karjaikba fusson.

Amíg az imádnivaló kutyus élete legboldogabb hírére vár, addig a menhelyi barátaival tölti az időt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló