A gazdik gyanakodni kezdenek, amikor hazajönnek a panzióból és a kutyájuk furcsán viselkedik

csere

2023 októberében egy videó jelent meg a TikTok-on. Egy házaspár volt benne, akik láthatóan összezavarodtak a kutyájukkal kapcsolatban. A videóban a férfi a kanapén ül, amikor észrevesz valami furcsát a kutyán, akit egy kutyapanzióból hoztak haza.

Rájön, hogy az orra más, mint az ő kutyájuké, Millie-é és máshogy is viselkedik. A nő ránézett, és rájött, hogy ez tényleg nem ő.

csere

A nő elkezdte átnézni a telefonján lévő fotókat, hogy összehasonlítsa a képeket a kutyával. A férfi azonban felhívta a figyelmet a lány farkára, és elmondta, hogy fehér folt van a farkán, ezért tudta, hogy nem ő az.

A kérdés az, hogyan történhetett ez meg? Nos, úgy tűnik, hogy néhány gondozónak van egy olyan szabálya, hogy éjszakára leveszik a kutya nyakörvét. Ezt azért vezették be, hogy megelőzzék azokat az eseteket, amikor a kutya nyakörve miatt néha rágcsálni kezdi a nyakörvet.

csere

A vicces kis incidens után a nő felhívta a panziót, ahol a kutyát hagyták, és megkérdezte, hogy el tudnak-e menni Millie-ért. A probléma ezt követően gyorsan megoldódott, és a kutya visszakerült jogos tulajdonosaihoz.

@soulereport 🐾My sister picked up her dog from daycare and I can’t stop laughing. that’s not my dog! @Melloday275 #dog #doggiedaycare ♬ original sound – SouleReport


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló