A szaporításra használt kutya annyira félt az emberektől, hogy rájuk sem mert nézni

székalatt

Gracie egy ártatlan kutya volt, aki megérdemelte volna, hogy örömökkel teli életet éljen, de sajnos a szívtelen szaporítók ellopták tőle a boldogság esélyét.

Amikor az állatmentők megmentették, a kutya annyira megrémült, hogy még csak ránézni sem tudott az emberekre.  Miután Grace-t befogadták egy menhelyre, nehezen alkalmazkodott a hangos környezethez. Csak a sarkokba akart elbújni.

A munkatársak el voltak ragadtatva, amikor egy család úgy döntött, hogy örökbefogadja Gracet. A kutyus azonban nem tudott megszabadulni a félelmeitől, és minden idejét a ládájában kuporogva töltötte.

székalatt

Családja úgy döntött, hogy visszaadja őt a menhelynek. Grace még jobban félt, amikor ismét a zajos menhelyi kennelben találta magát.

Szerencsére a Labor of Love Transport Rescue, egy nevelőszülőkön alapuló mentőszervezet, amely Észak-Karolina nyugati és Dél-Karolina északi részén lévő menhelyekről ment kutyákat, hallott Grace-ről, és befogadta őt.

Az állatmentők elszomorodtak, amikor először találkoztak Grace-szel. A kutyusnak levert arckifejezés volt az arcán, és lehajtotta a fejét.

székalatt

Minden alkalommal, amikor a megmentői megközelítették, annyira megijedt, hogy összepisilte magát. A kutya minden kapcsolatot elkerült a mentőszemélyzettel. Székek alá bújt, és próbálta megtalálni a biztonságos helyét.

Apránként a kutyus nevelőcsaládja egyre több időt kezdett Grace-szel tölteni, és olyan szeretetet adott neki, amilyet még soha életében nem tapasztalt. Grace rájött, hogy a nevelőcsaládja segíteni akar neki, és elkezdett bízni bennük.

Grace már nem félt az emberektől, és élvezni kezdte a jelenlétüket. Ideiglenes gazdái túláradó boldogságot éreztek, amikor először simogatták meg Grace-t.

Grace megmentői tisztában vannak azzal, hogy Grace-nek még le kell győznie félelmeit, de rendkívül büszkék rá és az eddig elért fejlődésére.

Remélem, hogy Grace szíve teljesen meggyógyul, és megtalálja azt a boldogságot és szeretetet, amit megérdemel.

székalatt


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló