A magányos kutya a legédesebb módon reagál arra, amikor elhagyja a menhelyet

mosoolygókutya

Ronnie február közepén érkezett meg a dallasi menhelyre, miután kóborként találták rá. Attól kezdve, hogy a menhelyre került, annyira izgatott volt, hogy emberekkel találkozik, és egyértelműen azt akarta, hogy őt is szeressék, ugyanis eddig magányosan élte a mindennapjait.

“Boldog, barátságos, vidám fiú volt, aki annyira izgatott volt, hogy láthatja emberi barátait” – mondta Marlo Clingman, a Dallas Animal Services nyilvános információs koordinátora.

mosoolygókutya

Annak ellenére, hogy Ronnie jól érezte magát a menhelyen töltött ideje alatt, a cél mindig az, hogy a kutyákat a lehető leggyorsabban elhozzák onnan, és szerető, örök otthonokba kerüljenek. Ronnie nagyon türelmesen kivárta a sorát, és végül elérkezett az ő napja.

“Nagyon izgatott volt, hogy találkozott új gazdájával, Ashley-vel” – mondta Clingman. “Csak mosolygott és a farkát csóválta attól a pillanattól kezdve, amikor beugrott a kocsijukba.”

mosoolygókutya

Ronnie új gazdája lefotózta magukat, amint hazafelé tartottak a menhelyről – és ekkor vette észre, mennyire boldog Ronnie valójában.

“Olyan széles volt a mosolya, hogy nem tudta nyitva tartani a szemét”– mondta Clingman.

Ronnie nem tudta elhinni, hogy végre elindul, hogy valakinek a családjához tartozzon, és örömében csak mosolyogni tudott. A mosolygó kutya most már otthon van, és imádja az életet. Nagyon jól viselkedik, és sok puszit ad új gazdijainak.

mosoolygókutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló