A mamakutya sírt a fájdalomtól, amikor azt hitte, hogy ellopták az egyik kiskutyáját

anyakutyafájdalma

Egy kóbor kutya, aki egy fekete pitbull már régóta élt az utcán. Gyakran esett nehezére ételt és vizet találni, de mindig küzdött. Egy nap azonban kölykei születtek, akiket az utcán hozott világra. A kóbor kutyának ekkor már nem csak magáról, hanem a kölykeiről is gondoskodnia kellett.

Egy nő, akit Stephanienak hívnak észrevette a mamakutyát, aki épp az úton kelt át, kölykével a szájában. Szegény kutya láthatóan kétségbeesetten vágyott arra, hogy valaki segítsen rajta és a babáin, de fogalma sem volt, hogyan juthatna segítséghez. Stephanie ekkor azonnal hívta az állatmentőket, akik rögtön elindultak.

anyakutyafájdalma

A mentőcsapat egy bokor alatt találta meg az anyakutyát és a kicsiket. Az anyuka végig óvta a kiskutyákat, hátat fordított az embereknek. Láthatóan meg volt rémülve, nem bízott megmentőiben. Folyamatosan morgott, minden erejével küzdött, hogy megvédje a kutyákat.

Az állatmentők végig óvatosan bántak a kutyákkal, ennek köszönhetően sikerült az anyakutyára ráadni egy pórázt. Végig beszéltek hozzá, amíg a kicsiket elhelyezték az autóban. Ezután az állatorvoshoz szállították őket, ahol biztonságban voltak. A mamakutya azonban még mindig félt.

anyakutyafájdalma

Amikor az önkéntesek egy meleg, puha takarót adtak neki, ahol kényelmesen gondoskodhat a kölykeiről, a mamakutya kezdett megnyugodni. Kezdett rájönni, hogy az emberek csak segíteni akarnak neki. Az anyuka végül a Jade nevet kapta. Később azonban valami meglepő történt, ugyanis Jade nyugtalan lett.

anyakutyafájdalma

Később kiderült, hogy az egyik kiskutyát elvitték egy gazdihoz, aki örömmel gondoskodott róla. Szegény Jade pánikba esett, hogy nem találja az egyik kiskutyáját és egész nap őt siratta. Az állatmentők tudták, hogy vissza kell szerezni a kiskutyáját. Ekkor elmentek az örökbefogadóhoz, aki megértette a helyzetet és visszaadta a kicsit.

anyakutyafájdalma

Végül az egész család újra együtt lehetett. Jade és 7 kiskutyája végre elégedett és biztonságos helyen élhetnek, amire mindig is vágyott!

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló