A haldokló kutya a legszomorúbb szemekkel, kétségbeesetten könyörög egy szerető otthonért

szomorúkutya

Annára, a kóbor kutyára Romániában találtak rá nagyon rossz állapotban. Már kezdte feladni a reményt, hiszen súlyosan alultáplált, vérszegénység, bolhák és rüh kínozta. Szörnyű állapotban volt, amikor a “Howl of A Dog” nevű állatmentő egyesület megmentette.

A kivizsgálása során fény derült arra, hogy betegségei a súlyos alultápláltsága miatt jöttek elő. Emellett ki volt száradva, sovány volt és a vérképe sem volt túl fényes. Nem könnyítette a helyzetét az sem, hogy megjelentek nála az emésztőrendszeri paraziták, ami miatt képtelen volt felszívni a tápanyagokat. Ezért antibiotikumot kapott, majd az  intravénás glükóznak és aminosavaknak köszönhetően kezdte visszanyerni az életerejét.

szomorúkutya

Szomorú tekintettel nézett az állatmentőkre, ami miatt az önkéntesek megfogadták, hogy mindenben támogatják őt. Anna tömérdek szeretetet és gondoskodást kapott, ami miatt egyre gyorsabban gyógyult. Szinte mindennap erősebb és boldogabb lett, végre újra tudott futkározni.

szomorúkutya

Az állatmentők annyira megszerették, hogy fontos lett számukra, így kötelességüknek érzik, hogy egy tökéletes családot találjanak neki, ahol boldog és vidám lehet.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló