A majom megjelenik egy temetésen és elbúcsúzik a férfitől, aki előtte kedves volt vele – megható videó

gyászolómajom

Nemrég az 56 éves Peetambaram Rajan hirtelen jött betegség miatt életét vesztette Srí Lankán. Életéről ugyan nem sokat tudunk, de a temetésén kiderült, hogy nagyon sokan szeretik, emberek és állatok egyaránt.

A helyiek szerint Rajan nagyon szerette az állatokat, mindig igyekezett segíteni nekik. Elmondásuk szerint egy majmot is napi szinten látogatott, hogy finom ételeket vigyen neki. Úgy tűnik, hogy a majom számára ez nem csak etetés volt, hanem annál talán sokkal több. Egy igaz baráti kötelék alakult ki náluk.

gyászolómajom

Amikor Rajan temetésén összegyűlt a család, hogy végleg elbúcsúzzanak a férfitól, egy váratlan vendég érkezett a helyszínre – a majom volt az, akivel Rajan összebarátkozott. A majom közel ment a férfi élettelen testéhez, majd érzékien megérintette, mintha így búcsúzna el végleg tőle. Nyilvánvaló, hogy szomorú a férfi halála miatt.

Bár nagyon sokan kételkednek az állatok érzéseiben, egyértelmű, hogy ők is tudnak gyászolni és szomorúságot érezni. Ez a történet pedig egyértelműen igazolja, hogy ez a majom is éppen gyászolja egy jó barátját.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló