A kiskutya a gazdája ölébe ugrik, miután 5 év után újra egymásra találnak

újraegyütt

A kiskutya, akit Parisnak hívnak öt évre eltűnt. Amikor meglátta gazdáit először nem ismerte fel őket, de amint megérezte az ismerős illatot, gyorsan gazdája karjába ugrott, és esze ágában sem volt elmenni onnan.

Bob Swensen, egy állatvédő éppen egy elveszett kutyát keresett Baltimore-ban, egy síneken, amikor egy kutyák megfigyelése miatt felállított kamera figyelmeztette, hogy egy kutya botlott bele az egyik csapdájába. Meglepetésére azonban nem az a kutya volt, akit ő keresett.

“Néztem a kamerát, és láttam, hogy az apró kutya bemászik a csapdába. Ideges volt, és valószínűleg félt is, de nagyon jól kezelte. Hazavittem, és elhelyeztem az otthoni irodámban.” -mondta Swensen.

Majd elvitte egy állatorvoshoz, ahol megnézette, hogy van- e benne mikrochip. Szerencsére a leolvasás sikeres volt és találtak is egy telefonszámot, amit rögtön fel is hívtak. Paris családja azonnal autóba ült, hogy visszakapják szeretett kutyájukat.

újraegyütt

Paris gazdija alig hitte el, hogy olyan rég elveszett kutyája ismét a karjaiban van. Elmondta, hogy Paris egy nap kiszökött az otthonukból és hiába keresték mindenhol, sehol sem találták. De a remény mindig megmaradt, remélte, hogy egy nap visszatér. A nő közel három évig imádkozott azért, hogy visszakapja kutyáját. Soha nem adta fel, másik kutyát sem akart magának Parison kívül.

újraegyütt

Igaz, hogy az nem derült ki, hogy Paris merre volt öt évig, de úgy hiszik, hogy valaki befogadta, mielőtt a síneken megtalálták. Szerencsére most már Paris biztonságban van és végre ott folytathatják az életüket, ahol abbahagyták.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló