A mamakutya hosszú idő múlva újra találkozik kölykeivel – megható videó

anyakutya

Egy kóbor kutya befogadása és gondozása mindig nagy feladat és felelősség, főleg akkor, ha a kutya beteg és orvosi ellátásra szorul. Azonban ennél is nehezebb feladat egy vemhes kóbor kutya ellátása. Rendkívül ügyelni kell arra, hogy minden megfelelő legyen az anyának és kölykeinek egyaránt.

A vemhes kutyákat többször kell etetni és a legfőbb, hogy biztosítva legyen neki egy olyan fekhely, ahol kényelmesen és biztonságosan hozhatja világra a kölykeit. Arra is fel kell készülni, ha esetleg komplikáció lépne fel, azonnal a legközelebbi állatorvoshoz kell őt szállítani.

anyakutya

Így történt az anyakutyával, Bessel is, akinek bár mindenben segítettek a gondozói és mindenre fel voltak készülve, azonban mégis komplikációk adódtak, ugyanis Bess egyik kölyke beszorult a szülőcsatornába, ahol órákat töltött a kiskutya oxigénhiányosan.

Végül életben maradt, de minden figyelem rá szegeződött. Ő volt a legkisebb és a leggyengébb és féltek, hogy nem marad életben. Figyelték, hogy elég ételt kapjon, hogy tovább erősödhessen. Az állatorvos annyira megszerette a kicsiket, hogy úgy döntött, ideiglenesen magával viszi a kutyákat otthonába, majd később segít megtalálni nekik a tökéletes otthont.

anyakutya

Egy idő után sikerült minden kutyának megtalálni a legjobb otthont, akik szeretetteljesen gondoskodtak a kutyákról. A legmeghatóbb rész azonban ezután következett; miután a kölykök felnőttek újra találkoztak édesanyjukkal.

anyakutya

Rengeteg idő eltelt, azonban a kölykök egyből felismerték édesanyjukat. Mielőtt elindultak volna, Bess mély búcsút vett kölykeitől, ami mindenki számára nagyon megható pillanat volt.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló