Az idős kutya a lefolyóba rejtőzött el, miután félelmében elszökött otthonról

Danhy Drago megdöbbent, miután séta közben egy szokatlan látványra lett figyelmes, miután egy los angelesi autópálya vízelvezető csövében egy boxer kutyust fedezett fel. Ez a hely nagyon veszélyes volt a kutya számára, ugyanis ha a kijárat felé veszi az irányt, minden bizonnyal elgázolta volna egy autó.

A férfi látta, hogy a kutya jó súlyban van, úgy vélte, hogy volt gazdája, ezért úgy döntött, hogy segítséget hív a megrémült kutyához.

Sajnos naponta rengeteg kutya csatangol el az otthonától. A benti kutyáknak nehezebb az utcai élet, ugyanis az egész életüket a lakásban töltötték. Amikor pedig az utcára kerülnek és nincs senki, aki vigyázna rájuk, akkor gyakran a túlélésért kell küzdeniük. Ez történt ezzel az idősebb Boxerrel is, aki távol volt otthonától.

lefolyóban

A kutyához egy állatmentőcsapat érkezett meg, akik próbálták kicsalogatni a kutyát, azonban hiába. Kezdetben nagyon meg volt ijedve, amikor megpróbálták elkapni, mindig visszahúzódott, nem bízott meg az emberekben. Hosszú próbálkozás után végül sikerült elkapniuk és biztonságos helyre szállítaniuk.

lefolyóban

A mikrochipjét ellenőrizték, ami alapján kiderült, hogy Max-nak hívják, majd értesítették a családját. Amikor visszavitték őt a családjához, megtudták, hogy miért bujkált Max azon a veszélyes helyen. Max egy hete megijedt, amikor tűzijátékot hallott, családja pedig aggódva kereste őt, hiába.

Szerencsére ma már jól van, biztonságban a családjával!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló