Az állatmentők rémülten csaholó kutyát találnak egy szemétkupacon, majd megdöbbentő dolgot fedeznek fel

vemhes

Amikor az emberek egy dél-kaliforniai környéken megtalálták Deltát, teljesen megdöbbentek azon, amit láttak! Egy kutyát, aki félelmében csaholt, mindentől és mindenkitől megijedt.

Teljesen megrémült attól, hogy valaki közeledik felé. De amit ő otthonnak nevezett, az nem volt más, mint egy hatalmas szemétkupac és egy régi autópad.

vemhes

Az emberek azonnal értesítették az állatmentőket, Hall pedig azonnal a helyszínre hajtott, és teljesen összetört a szíve. Ahogy kinézett, Deltát egyértelműen elhagyta korábbi gazdája, és a sikátorban hagyta magára. De ami még ennél is több – mindentől rettentően félt!

Több sikertelen kísérlet után, hogy a rémült kutyát egy humánus csapdába csalják, Hallnak és önkéntes társainak végül sikerült! Bepakolták Deltát az autóba, és a többi, ahogy mondani szokták, történelem!

vemhes

Szerencsére néhány kisebb bőr- és szemfertőzéstől eltekintve Deltának nem voltak komoly egészségügyi problémái. Gyógyfürdőkre és sok törődésre volt csak szüksége.

Amikor már úgy tűnt, hogy ez is csak egy a szokásos mentések közül, Delta elképesztő meglepetést rejtegetett! Vemhes volt!

vemhes

Néhány napon belül egy gyönyörű kölyökpárt hozott a világra – Chunky és Monkey. És nem is lehetne boldogabb! Azokkal az emberekkel együtt, akik segítettek neki kibújni a burokból és átvészelni a múlt viharát, Delta a legédesebb gondozó lett.

Az anyai ösztönei beindultak, és hamarosan már nem volt a régi énjének árnyéka sem. Ehelyett szerető anyukája lett a kicsinyeinek, és úgy viselkedett, mintha azok a múltbéli napok a sikátorban meg sem történtek volna. Jelenleg Delta és kölykei ideiglenes otthonban vannak, és már csak napok választják el őket attól, hogy teljesen készen álljanak egy új életre!

vemhes


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló