A megtört szívű kutya nem hajlandó elhagyni az ajtót, miközben arra vár, hogy gazdija visszajöjjön a kórházból

imádnivalókutya

Leia nem túl bújós kutya. Az édes németjuhász szívesebben mutatja ki szeretetét más módon, például állandóan közel marad azokhoz, akiket szeret és szemmel tartja őket. Hihetetlenül hűséges, és a közelmúltban ezt a legszebb és legszívszorítóbb módon bizonyította.

Amikor a gazdájának – vagyis inkább gazdája édesapjának – egy éjszakára a kórházban kellett maradnia, megmutatta, mennyire szereti és mennyire hiányzik neki.

Az év elején Leia gazdája, Katie Snyder elküldte Leiát a szüleihez egy kis nyaralásra. Leia gyorsan beleszeretett Snyders anyjába és apjába, de mivel nem túl bújós, senki sem fogta fel, milyen mély a kapcsolata Snyder apjával.

imádnivalókutya

Egy este azonban Snyder apja váratlan egészségügyi problémákat tapasztalt és kórházba kellett mennie. Snyder szülei kint ünnepelték 40. évfordulójukat, amikor Snyder apjának hirtelen el kellett mennie a kórházba, és Snyder édesanyja azon kapta magát, hogy egyedül kell visszatérnie otthonukba.

A jelenlegi helyzet miatt nem tartózkodhatott férjével a kórházban, de legalább Leia otthon volt, így tudta, hogy jó társasága lesz.

Ám amikor Leia rájött, hogy Snyder apja nem jön haza, nagyon ideges lett és megmutatta, mennyire megszerette őt. A megtört szívű kutya lehajtott fejjel ült az ajtó mellett és várta, hogy szeretett gazdája hazaérjen.

imádnivalókutya

Nagyon hiányzott neki, és csak azt akarta, hogy visszatérjen hozzá. Látva, hogy Leia mennyire megszerette Snyder apját, Snyder úgy döntött, hogy Leia kis “nyaralása” véglegessé válik.

Másnap Snyder apja hazatért és Leia nagyon boldog volt. Az édes kutya annyira megkönnyebbült és boldog volt, hogy gazdája hazatért.

Leia most nagyon izgatott, hogy a hátralévő napjait új gazdájával töltheti és több mint egyértelmű, hogy kettejüknek mindig is együtt kellett lenniük.

imádnivalókutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló