Az altatás elől mentették meg a súlyosan alultáplált kiskutyát, így kapott egy második esélyt az élettől

megmentettkutya

A történetben szereplő kutyus, akit Mavericknek hívnak, nagyon bátor fiú. Amikor még csak kiskutya volt, egy kegyetlen ember hagyta a vasúti síneken. Annyira alultáplált volt, hogy csak 10 kilogrammot nyomott. Szerencsére még időben megtalálták, mielőtt elütötte volna a vonat.

Grúziában a helyi menhelyre vitték. A Second Chance Rescue közbelépett és elvitte a menhelyről, mielőtt elaltatták volna. Sürgős orvosi ellátásra volt szüksége és szerencsére megkapta, miután egy egészségügyi intézménybe került.

megmentettkutya

Maverick nem sokkal később hivatalosan is Brooklynba költözött. A bőre már meggyógyult. Nicole és Cam arra számítottak, hogy Maverick a traumája miatt, félénk kiskutya lesz, figyelembe véve mindazt, amin keresztül ment. De ő pont az ellenkezője volt. Nagyon pörgős és rengeteg energiája volt. Alapvetően ő volt a legboldogabb kutya, akivel valaha találkoztak!

megmentettkutya

Mavrerick annyira szerette új otthonát, kifejezetten az ágyát, hogy bárhol és bármilyen pozícióban képes volt elaludni.

megmentettkutya

Cam és Nicole-t leginkább az lepte meg, hogy Maverick mennyi mindenen ment keresztül, mégis olyan vidám és nyugodt volt. Mintha teljesen ott hagyta volna a múltját, ahová való: maga mögött! Nicole már azzal küszködött, hogy el kell búcsúznia Mavericktől. Természetesen ragaszkodtak hozzá, de ahhoz, hogy segítsenek más állatokon a gondozásukkal, mindketten tudták, hogy bátornak kell lenniük és örök otthonába kell vinniük.

megmentettkutya

A megfelelő jelentkezőre vártak, tudván, hogy Maverick megérdemli a tökéletes otthont. Szerencsére nem kellett sokáig várnia, hiszen hamar megtalálta szerető családját, ahol megkapja mindazt a szeretetet és törődést, amit mindig is megérdemelt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló