A menhely kerítéséhez kötözött kutya az egyetlen mackóját ölelgette – sürgős segítségre volt szüksége

mackó

Amikor ezt a bátor labradort egy kaliforniai menhelyen találták meg, már majdnem feladta. Amber rendkívül le volt soványodva, gyenge volt, és szinte képtelen volt felemelni a fejét.

Nem volt semmilyen holmija, kivéve egy kis mackót, amelyet szorosan magához szorított. Mikor meglátták őt ott megkötözve, szorosan ragaszkodva bolyhos pajtásához, megszakadt a megmentői szíve. De még ez sem volt az egész történet…

Még aznap este, amikor megtalálták és egy kaliforniai menhelyre vitték, ahol hat apró babát hozott világra. Szerencsére a menhelyi önkéntesek végig társaságot nyújtottak neki, és vigyáztak rá, így Amber legalább egy kicsit nagyobb biztonságban érezte magát.

vemhes

Másnap reggel a Dogwood Animal Rescue Project csapata a kaliforniai Sonoma megyéből úgy döntött, hogy befogadja Ambert és kicsinyeit, miután meghallotta a történetüket.

Amber mindvégig figyelmes anyuka  volt, gondoskodott arról, hogy kölykei biztonságban és jól tápláltak legyenek. Sajnos nem sokkal azután, hogy átköltöztek az új menhelyre, az egyik kicsinye sajnos elhunyt.

Bár ez várható volt, tekintve Amber stressz-szintjét és azt a tényt, hogy le volt soványodva, a szívfájdalom mégis hatalmas volt.

vemhes

Mind Amber, mind a gondozói hatalmas űrt éreztek a szőrös családtag elvesztése után. Mégis tovább kellett lépniük – Amber és a többi csemetéje érdekében.

Alig néhány hét elteltével ez a bátor lány végre kibújt a burokból, és előbukkant bájos, lágy természete!

Mindenkit elkápráztatott Amber nagyon szeretetteljes természete és az a tény, hogy ő a legédesebb lány a világon. Új anyaszerepe ellenére még mindig úgy viselkedett, mint egy kiskutya, aki szeretetre vágyik, és cserébe mindenkivel megosztja azt.

Mostantól kezdve várják a napot, amikor a gazdik belépnek azon az ajtón, és csak egy és csakis egy tervük van: hogy állandó családtagokká tegyék őket!

vemhes


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló