A szőr nélküli kiskutya minden járókelőhöz odasétált segítségért, azonban túl csúnyának gondolták

szőrnélkül

Egy aggódó lakos valami furcsát vett észre a háza előtt. Úgy nézett ki, mint egy kiskutya, aki súlyosan beteg volt. Észrevette, hogy minden járókelőhöz odasétál segítségért, azonban senki sem állt meg a külseje miatt.

Nagyon megsajnálta, ezért felvette a kapcsolatot a helyi mentőszervezettel, hátha tudnak rajta valamilyen módon segíteni.

A hívás után az állatmentők azonnal autóba ültek, és siettek a helyszínre, ahol a kiskutyát látták.

szőrnélkül

Elég hamar sikerült megtalálniuk. Hatalmas meglepetés volt, amikor látták, hogy az emberek között bolyong és próbálja felhívni magára a figyelmet. Egyértelmű volt, hogy nem fél tőlük, de senki sem akart segíteni neki. Megmentőit sokkolta az állapota.

A kiskutya súlyosan alultáplált volt, és a bőre hámlott, valószínűleg bőrgyulladás miatt. Hosszú kezelésre lenne szüksége, hogy felépüljön ebből.

Adtak neki egy kis ennivalót, majd egy kis kennelbe tették. Ezután elvitték az otthonukba, hogy végre megkapja azt a segítséget, amire annyira szüksége volt.

szőrnélkül

Ott készítettek neki egy kis rögtönzött otthont, ahol pihenni és gyógyulni tudott. A megmentők gyógyszert is szereztek neki az állapotára, hogy a szőre visszanőhessen.

A kutyát megfürdették, hogy megszabadjon a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Most, hogy végre tiszta lett, megmentői arról is gondoskodtak, hogy elegendő időt töltsön a szabadban.

Nagyon hiperaktívak volt, és imádott játszani a többi kutyussal. Három héttel később a változás már valóban láthatóvá vált, két hónap múlva pedig teljesen visszanőtt a bundája is.

szőrnélkül

A kiskutya most nagyon imádnivaló volt, és a mentők úgy döntöttek, hogy örökbefogadási listára teszik, hogy új otthonra találjon.

Nem sokáig kellett várakoznia, egy kedves család jelentkezett, és úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják. Ezután minden megváltozott számára!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló