A menhelyen élő kutya letépi kedvenc játéka fülét – az ok szívmelengető

Volt, amikor ez a kedves pitbull kutya, Bruno úgy érezhette, hogy az élete egy szörnyű szakaszában van. Még csak 1 éves kölyökkutya volt, azonban a jövője kilátástalannak tűnt.

Bruno eddigi életét láncra verve töltötte, majd amikor egy másik kutya megtámadta, a lánc miatt nem tudott elmenekülni, így az egyik füle leszakadt. Ami azonban Bruno számára a végnek tűnt, igazából egy boldog történet kezdete volt.

egyfül

A bántalmazásból származó sebek begyógyultak, azonban a lelke még ellenállt. A menhelyen dolgozók tudták, hogy Bruno teljesen összetört lelkileg, de a remény nem veszett el belőle. Gondozói ezért egy baráttal ajándékozták meg, akivel nem érezheti magát egyedül; egy plüsskutyával. Ez sikeresnek bizonyult, ugyanis elválaszthatatlan barátok lettek.

A menhely dolgozói egy nap azonban, amikor Bruno kenneljéhez értek, nem hittek a szemüknek. Bruno letépte a plüsskutya fülét, ugyanazon a helyen, ahol az övé hiányzik. Mintha azt szeretné elmondani, hogy a kedvenc játéka “tökéletlensége” ellenére ugyanolyan szerethető.

egyfül

Ha Brunonak az volt a terve, hogy üzenjen ezzel valakinek, akkor ez az üzenet célba ért. A menhely ugyanis közzétett egy fotót Brunóról és egyfülű barátjáról, ami hamar népszerű lett. Nem sokkal később pedig jött a csodás hír; Bruno otthonra talált.

egyfül

Bruno gazdája megígérte neki, hogy élete végéig szeretni fogja, és sosem fogja őt magára hagyni. Természetesen a családdal tartott kedvenc játéka is, az egyfülű plüsskutya is.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló