A gazdi az anyakutyát kölykeivel együtt egy korláthoz kötözi, miután már nem akart velük foglalkozni

Sajnos az emberi kegyetlenségnek nincs határa. Valójában a különböző egyesületek önkéntesei nap mint nap kénytelenek szembesülni olyan rossz helyzetekkel, amelyek szegény, elhagyott állatokról szólnak. Például láthatjuk ezt a szegény kutyamamát, amint egy kapuhoz kötözve gondoskodik a kölykeiről. Gazdája úgy döntött, hogy elhagyja őt a legrosszabb időkben, mégpedig az anyaság idején. Szerencsére valaki észrevette ezt a nagyon szomorú pillanatot, és úgy döntött, hogy segít rajtuk.

Amikor az önkéntesek a helyszínre értek, egy szegény kétségbeesett kutyamamát találtak  egy kapuhoz kötözve. Mellette voltak a kölykök, akiket. etetett. Ez egy nagyon szomorú jelenet, amely megérteti velünk, mennyi gonoszság van az emberekben.

kikötözöttanyakutya

Szerencsére annak ellenére, hogy az utcán éltek, nem voltak még életveszélyes állapotban. Valójában csak egy kicsit fáztak és éhesek voltak, tekintettel az életkörülményekre. Senki sem tudja, ki tette ezt vele, de reméljük, hogy az igazságszolgáltatás utoléri.

Szerencsére az önkéntesek még időben megmentették ezt a csodálatos családot. Az egyesület ezt a történetet is megosztotta profiljában, így felhívhatják a figyelmet az ivartalanítás fontosságára. A kutyacsaládnak pedig igyekeznek minél hamarabb biztonságos otthont találni, ahol szeretik őket, addig ideiglenes otthonban gondoskodnak róluk.

kikötözöttanyakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló