Az elhagyott kóbor kutya izgatottá válik, amikor meglátja megmentőjét

izgatott

Donna Lochmann egy fiatal pitbullról kapott hívást, aki egy forgalmas autópálya mellett bolyongott. Donna először nem tudta, hogyan fog reagálni a kutya a jelenlétére, félt, hogy megijed és az autópálya felé veszi az irányt.

Lochmann azonnal reagált egy fekete-fehér kutyával kapcsolatos hívásra, amely az autópálya közelében sétált. Nemcsak a helye miatt volt veszélyben a kutya, hanem rendkívül hideg is volt kint – túl hideg volt ahhoz, hogy egy kutya huzamosabb ideig kint tartózkodjon.

izgatott

Amikor Lochmann odaért, reszketve és félve találta a kutyát, aki egy lánckerítéshez szorult, és autók száguldottak mellette. Az állatmentőnek gyorsan kellett dolgoznia. Óvatosan a kutyához sétált, minden lépésnél felmérte a reakcióját, és meglepődve tapasztalta, hogy a kutya éppolyan boldog, hogy látja őt, mint ahogyan ő.

“Amikor közelebb kerültem hozzá, egy kicsit letérdeltem, nehogy megijedjen” – mondta Donna. – “De valójában nagyon barátságos volt.”

Ahelyett, hogy elmenekült volna, a kutya előrehajtotta a fejét, és szaglászni kezdte a nőt. Amint megtudta, hogy biztonságban van, azonnal átfordult, hogy a nő megdörzsölje a hasát. A kutya reszketett, de most először csóválta a farkát az örömtől.

Donna átkarolta a kutyát, és megölelte, mielőtt visszaindultak volna az autóhoz. Miután beültek az autóba, Donna  Perterbiltnek nevezte el a kutyust, majd beszélni kezdett hozzá, hogy megnyugtassa. A nő nem tudja, hogyan jutott el Peterbilt az autópálya bejárati felhajtójához, de a reakcióiból kiderítette, hogy hozzászokott az emberi érintéshez, ezért úgy gondolta, hogy lehetett valaha gazdája.

izgatott

Peterbilt hamarosan egy ideiglenes otthonba került, ahol nagyon szeret lenni, de azért alig várja, hogy egy örök otthonban élvezhesse a mindennapokat. Donna tudja, hogy Peterbillt nagyon különleges személyiség, így biztosan hamar talál egy gazdát, aki nagyon fogja őt szeretni.

izgatott

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló