A mentett kutya izgatottan rohanni kezd, amikor meglátja a férfit, aki megmentette őt

izgatottvárakozás

Minden kutya számára a nap legszebb része, amikor a gazdi hazaér, ezt pedig óriási örömmel és farokcsóválással fejezik ki. Történetünk főszereplője egy mentett kutya, akinek mindennapi rutinjává vált,  hogy minden alkalommal izgatottan várja haza gazdáját, amikor ő megérkezik a munkából.

A férfi egy szénbányában dolgozott, egy nap pedig észrevett egy kutyát teljesen egyedül és szomorúan. A férfi nem tudta kié, vagy hogy honnan jöhetett a kutya, de ezután minden alkalommal, amikor elment dolgozni, látta, hogy a kutya még mindig ott van.

izgatottvárakozás

A férfi tudta, hogy a kutya nincs biztonságban a bánya közelében, és az is nyilvánvalóvá vált, hogy nincs aki vigyázzon rá. A férfi hatalmas állatbarát és képtelen volt magára hagyni őt. Mindennap mosollyal és simogatással üdvözölte a kutyát, ami miatt szoros kapcsolat alakult ki köztük. A kutya hamar beférkőzött a férfi szívébe, ezért úgy döntött, hogy örökbe fogadja. A kutya a Sadie Kate nevet kapta és gyorsan a család kedvencévé vált.

izgatottvárakozás

A férfi és a kutya közötti kötelék olyan erős, hogy amikor a gazdája minden alkalommal elmegy a munkába, Sadie Kate kirohan, és izgatottan várakozik.

Ennek a gyönyörű négylábúnak semmi sem jobb annál, mint találkozni azzal a személlyel, aki megváltoztatta az életét, és lehetővé tette számára, hogy felfedezze az igaz szeretetet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Cooper Frankford (@alexcooperfrankford) által megosztott bejegyzés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló