Az autópályára dobott vemhes kutya csak arra vár, hogy valaki megmentse

Nincs annál rosszabb cselekedet, amikor egy olyan személyt hagyunk cserben, aki csak ránk számíthat. Sajnos nagyon sok kutyatartó teszi utcára a kutyáját, ha megbetegszik vagy esetleg gond adódik vele. Így járt az a vemhes kutyus is, akit gazdája az autópálya szélén hagyott, miután már nem akart róla és születendő kölykeiről gondoskodni.

Egy férfi épp úton volt, amikor meglátta az út szélén fekvő kutyát, ekkor tudta, hogy rögtön meg kell állniuk. A férfi azt gondolta, hogy a kutyát elütötte egy autó és reménykedett abban, hogy még segíthet rajta. A legrosszabbat feltételezte, amikor elindult a kutya felé, de hamar észrevette, hogy a kutya csóválni kezdte a farkát.

vemheskutya

Abban még nem volt biztos a férfi, hogy a kutyának milyen problémái lehetnek, de abban száz százalékig biztos volt, hogy nem hagyja magára az út szélén. Az aranyos kutya nem viselkedett elutasítóan, hagyta, hogy a férfi megsimogassa, majd felülni is képes volt.

vemheskutya

Tekintete arról árulkodott, hogy segítségre van szüksége, így a férfi felemelte és magával vitte a kutyát a kocsijába. A férfi megnyugodott, amikor látta, hogy a kutya nem szenvedett balesetet, de a biztonság kedvéért elvitte egy állatorvoshoz, aki meglepő tényeket közölt vele egy ultrahang vizsgálat után – a kutyus hamarosan kiskutyáknak fog életet adni.

vemheskutya

A férfi megsajnálta a cserbenhagyott mamakutyát, képtelen volt elhinni, hogyan tehetett valaki utcára egy vemhes kutyát,  ezért úgy döntött hazaviszi magával. A kutyus hamar beilleszkedett és nagyon boldog volt. Két hét múlva pedig egy alom egészséges kölyöknek adott életet. Annak ellenére, hogy milyen múlttal rendelkezett, az anyakutya nagyon szeretetteljesen bánt a kölykeivel. Megmentője pedig nagyon boldog, amiért időben észrevette a kutyát és segíteni tudott rajta.

Nagyon hálásak vagyunk azoknak az embereknek, akik megállnak, ha bajbajutott állatot látnak és nem haboznak segíteni nekik!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló