A kutyának megparancsolták, hogy ne mozduljon – egy hétig várt anélkül, hogy tudta volna, hogy nem jönnek vissza érte

elhagyottkutya

A kutyáknak az egész világon nincs fontosabb a gazdájuknál, ezért egyetlen kutya sem érdemli meg, hogy cserben hagyják, hisz az ő szeretetük és hűségük feltétel nélküli. Nemrég egy férfi hagyta teljesen magára ártatlan kutyusát, ami sok internetező állatbarát ember szívét összetörte, teljesen jogosan, ugyanis felelősséggel tartozott iránta.

Az orosz férfi a gyönyörű német juhászkutyáját az út szélén hagyta, miután megkérte arra, hogy üljön és maradjon a helyén. Az okos és mit sem sejtő kutya azonnal engedelmeskedett a gazdájának, majd reménykedve várt arra, hogy gazdája visszamenjen érte, ami azonban nem következett be. A férfi kihasználta a kutya hűségét arra, hogy így könnyebben szabaduljon meg tőle.

elhagyottkutya

Az eset egy étterem közelében történt, így sok szemtanú volt. Az étterem dolgozói gondoskodtak a kutyusról, enni és inni adtak neki, majd egy állatbarát nő, Elena meghallotta a kutya történetét és minden áron segíteni akart a kutyán. A kutyát Luke-nak nevezték el és óvatosan próbáltak meg a bizalmába férkőzni.

A kutya nagyon kedves és szeretetteljes volt, azonban egy hét elteltével sem akarta elhagyni azt a helyet, ahol gazdája hagyta őt.

elhagyottkutya

Elena később sikeresen Luke bizalmába férkőzött, és végül meggyőzte őt, hogy menjen vele. Elena egy menhelyre vitte, ahol a barátságos kutya hamarosan új barátot szerzett magának, Dennist, akit ugyanúgy Elena mentett meg. Annak ellenére, amit elszenvedett, újra bízni tudott az emberekben, és kifejezte háláját azoknak, akik felajánlották neki a segítséget, amikor a legnagyobb szüksége volt rá.

Az édes Luke története nagyon népszerű lett az interneten, így pár nap alatt egy szerető otthonra talált. Luke szerencséje ekkor még nem ért véget, ugyanis a férfi nem csak őt, de barátját, Dennist is örökbe fogadta.

Ez a két kutya megérdemli, hogy végre szerető otthonban élhessen, és soha többé nem kell átélniük azt, hogy gazdáik magukra hagyják.

elhagyottkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló