A kutya érzelmes találkozása gazdájával, akivel 18 hónap múlva újra egyesülnek – könnyfakasztó videó

talalkozas

Ellie, a kutya gazdája iránti szeretete megtörhetetlen. Nincs olyan dolog, amit a 3 éves édes kutya ne tenne meg azért, hogy szeretett gazdájával legyen. Sajnos azonban egy olyan nehéz helyzet adódott, ami miatt a gazdájának egy szörnyű döntést kellett hoznia, hogy szétválnak útjaik.

A férfinak a felesége elhunyt, elvesztette a házát, így kénytelen volt a lányához költöznie, aki pedig nem engedte, hogy Ellie vele tartson. Nagyon nehéz döntés volt ez a férfinak, de gondoskodott arról, hogy Ellie-nek ne essen bántódása.

Egy ideiglenes otthonba vitte a kutyát, ahol másfél évig élt. A sors azonban úgy hozta, hogy senki nem érdeklődött iránta. Ellie közben természetesen nagyon szomorú volt, fogalma se volt arról, hogy mit tett, amiért nem lehet gazdájával, és már azt hitte, hogy soha többé nem lehet gazdájával.

Ellie gazdája mindig tartotta az otthon dolgozóival a kapcsolatot, érdeklődött a kutya iránt, időnként játékot és meleg takarót is küldött be neki.

talalkozas

“Amikor elmondtuk neki, hogy még mindig itt van, és nem talált gazdára, akkor hallani lehetett a hangjában, hogy elérzékenyült.”– mondta Seiler, az egyik dolgozó. “Aztán azt mondta, hogy a nővéréhez költözik Dél-Karolinába, aki szereti a kutyákat, és elvihetné Ellie-t, ha megengedjük neki, hogy visszakapja. Tehát megbeszéltük, hogy találkozzunk az állatorvosi rendelőnkben.”

“Ellie már akkor tudta, ki ő, amikor az ajtóhoz lépett. Nagyon izgatott volt, hogy újra láthatja gázdáját.”– mondta Seiler. –  A boldog kutya a gazdájával Dél-Karolinába költözött, és azóta sem hagyták el egymást.  Ennek bizonyára így kellett lennie, ők egymáshoz tartoztak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló