Egy anyakutya és kiskutyája csontsoványan kéri a járókelők segítségét

soványanyakutya

A kóbor állatoknak nincs könnyű életük, hiszen nincs, aki gondoskodjon róluk. Minden nap élelmet és meleg menedéket kell keresniük. Egy anyának ez még nehezebb, hiszen a kölykök egészségére is gondolnia kell. Néhány járókelő megmentett egy kutyát, aki a kiskutyájával sétált az utcán, mindkettő szörnyű állapotban volt, gyakorlatilag csont és bőr volt mindkettő.

soványanyakutya

Két kóbor állat bolyongott a város utcáin, arra várva, hogy valamelyik járókelő észrevegye őket. A körülményeik nagyon kritikusak voltak, és ha valaki nem lép közbe, valószínűleg nem élik túl.

Pár ember nem nézte ezt tétlenül és megkínálta őket egy vekni kenyérrel. A kutyák örültek, és pillanatok alatt felfalták azt. Végül sikerült elég közel menniük ahhoz, hogy felvegyék és menhelyre vigyék őket, ahol majd gondoskodnak róluk. Itt etetés után állatorvosi vizsgálaton estek át, amely során különféle rendellenességek derültek ki. Az anya daganatos volt és vérrög képződése volt, amelyek az erekben terjedtek.

soványanyakutya

Ami a kiskutyát illeti, erősen kiszáradt, és súlyosan alultáplált. Az önkéntesek követték az állatorvos utasításait, és gondoskodtak a kölyökkutyáról és az anyjáról. Amint visszanyerik erejüket, örökbefogadhatóak lesznek.

soványanyakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló