Az ötéves kisfiú összebarátkozik a híd alá dobott kutyákkal, majd könyörög az anyukájának, hogy mentse meg őket

barátság

Astra és Luna, két kedves kiskutya, akik a gazdáik szeretetét akarták, mégis kegyetlenül kidobták őket egy híd alá, a szemét mellé.

A magányos és éhes kiskutyák a szemétben kutakodtak, hogy valami ehetőt találjanak. Időnként felemelték a tekintetüket, és a távolba néztek, mintha azt várnák, hogy gazdájuk visszatér értük.

Nem tudták, hogy a sors egy kedves fiút küldött nekik, aki megmenti őket, és szeretettel árasztja el őket.

barátság

Egy jószívű ember, aki véletlenül meglátott két kiskutyát, akik kétségbeesetten vártak a családjukra egy híd alatt, felkereste a Three Little állatmentő szervezetet.

Amint Alayna, az állatmentő megkapta a hívást, azonnal a helyszínre rohant, és magával vitte ötéves kisfiát, Cash-t is.

barátság

A helyszínre érve Alayna és Cash megtalálta a két kölyökkutyát, akik nagyon örültek, hogy láthatják őket. Csóváló farkukkal üdvözölték őket. Gyönyörű szemeik csillogni kezdett. Cash ekkor kétségbeesett hangon megkérte az anyukáját, hogy mentse meg az elhagyott kiskutyákat.

A kutyusok, akiket később Lunának és Astrának neveztek el, megnyalták Cash arcát, ő pedig puszikkal halmozta el őket. Óvatosan felkapta őket, és elvitte őket az anyukája autójához. A fiú arca sugárzott a boldogságtól, mert a szőrcsemeték megmenekültek.

barátság

Alayna büszke volt fia együttérzésére és elszántságára, hogy segít az elhagyott állatokon.

Mindkét kölyökkutya megtalálta szerető családját, ahol boldogan élhetnek életük végéig. Hálás köszönet Alaynának és Cashnek, hogy megmentették ezeket az édes kutyusokat, és segítettek nekik megtalálni a tökéletes családot.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló