A rendőr megmentett egy elhagyott kiskutyát, és órákat töltött az állatorvosnál, hogy megbizonyosodjon róla, hogy jól van

nagylelkűrendőr

Kareem Garibaldi rendőr a floridai Lakelandben járőrözött, amikor egy kiskutya rohant a járőrautója elé. Megállt, mielőtt baj lehetett volna, majd  sikeresen elkapta és berakta a kicsit az autójába.

Annak ellenére, hogy néhány órán keresztül kereste a kölyökkutya gazdáját, a harmadik 12 órás műszakát úgy fejezte be, hogy elvitte a Pit Bull/Boxer keverék kölyköt az SPCA Florida Egészségközpontba.

Bár Garibaldi otthagyhatta volna, azonban olyat tett, ami mindenhol megolvasztja a kutyabarátok szívét. 8:45-től déli 12-ig ült a kiskutyával. Mivel előttük más betegek is voltak, Garibaldi rendőrtiszt és a kölyökkutya azt tette, amit minden álmos páros tenne a váróteremben: együtt szunyókáltak!

nagylelkűrendőr

A kölyökkutya biztonságban érezte magát, hiszen közvetlenül a kedves tiszt mellé görnyedt, aki szintén boldogan szundikált.

A Lakelandi Rendőrkapitányság ezt az megjegyzést tette közzé Facebook-oldalán: “Még aznap a kiskutya új otthonra talált. Az ehhez hasonló jószívű tisztek teszik igazán egyedivé a Lakelandi Rendőrséget.”

Köszönjük Garibaldi tiszt, hogy időt szánt ennek az édes kiskutyának a megmentésére és gondozására!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló