Amíg a többi kutya játszott, addig az elhanyagolt Husky lefagyva a félelemtől ült a sarokban

szomorúkutya

Amikor a Harbin SHS állatmentői megérkeztek Harbinba, egy kínai ingatlanba, ahol rengeteg kutyát találtak. De az összes kutya közül a legszomorúbb okból egyikük tűnt ki a legjobban.

Amíg a többi kutya együtt futkosott, ez a bizonyos kutya megfagyva ült a sarokban, félve és egyedül.

Nem is volt a legjobb formában. A bundája nagyon piszkos volt, és ürüléktől szennyeződött. Alultáplált volt és rendkívül megijedt. Nyilvánvaló volt, hogy ezt a szegény Husky kutyát már jó ideje elhanyagolták.

Úgy döntöttek, hogy befogadják ezt a kutyát, és Harrietnek nevezik el. Amint beszálltak az autóba, egy önkéntes ölébe ugrott, és végre először biztonságban érezte magát. Elvitték az állatorvoshoz, aki úgy becsülte, hogy Harriet körülbelül nyolc hónapos volt.

szomorúkutya

Harriet már több szomorúságot élt át, mint bármely kutyának kellett volna. De szerencsére végre a megfelelő kezekben volt, és most a felépülés útján haladt. Szerencsére a nyilvánvaló betegségektől eltekintve Harriet meglehetősen egészséges volt. Az első dolguk volt, hogy megfürdették, és leborotválták piszkos bundáját.

Innen a mentőközpontjukba költözött, ahol a következő két hónapban a gyógyulás várt rá.

szomorúkutya

Ahogy teltek a hetek, Harriet bundája kezdett visszanőni, és kezdett megnyílni. Nagyon szerető, barátságos kutya volt, és eljött az ideje, hogy örök otthonra találjon.
Egy Rosee Vallee nevű kanadai nő látta Harriet képét az interneten, és azonnal tudta, hogy örökbe akarja fogadni. Egy önkéntes San Franciscóba repítette Harrietet, ahol először találkozott újdonsült gazdijával.

szomorúkutya

Harriet onnan megkezdte új életét Kanadában. De az új életével egy új név is jött: Bailey. Egy újdonsült gazdin kívül három új kutyatestvére is van, akikkel remekül kijön.

szomorúkutya Bailey szereti új életét, és vidám kalandokba vesz részt új családjával. Olyan hosszú utat tett meg, mindezt az önkénteseknek és az állatorvosoknak köszönhetően, akik segítettek neki az úton!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló