A siket pitbull egyedül sír kenneljében, amikor a barátját örökbe fogadják

barátság

Aki szereti és ismeri a kutyákat az tudja, hogy nekik is van lelkük és ugyanúgy képesek ők is örülni, szomorkodni és sírni. Ez a történetünk egy siket kutyáról szól, akit lelkileg nagyon megviselt barátja távozása, hiszen megállíthatatlanul zokogott a kenneljében, amikor rátaláltak az ott dolgozók.

Pillecukor, a siket pitbull és Scooby egy kennelen osztozott, aminek hatására nagyon jól összebarátkoztak, szinte elválaszthatatlanok lettek. Már egy éve ismerik egymást, hiszen mindketten egyszerre kerültek be a menhelyre. Mindig együtt játszottak, így kicsit elfeledték a nehéz pillanatokat.

barátság

Azonban Pillecukor számára bekövetkezett a legrosszabb; Scoobyt örökbe fogadták, ő pedig egyedül maradt a hideg kennelben. Pillecukorra a menhely dolgozói találtak rá, miközben zokogva kapaszkodott a játékába, hiányolta elvesztett barátját.

barátság

A menhely dolgozói megosztották a közösségi oldalakon Pillecukor történetét és pár hét elteltével ő rá is köszöntött a szerencse, hiszen egy család beleszeretett és úgy döntött, hogy örökbe fogadja!

barátság

Pillecukor és Scooby megtalálta a tökéletes otthont, azonban az biztos, hogy mindig emlékezni fognak egymásra! Mi nagyon örülünk, hogy végül mindketten találtak egy családot!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló