A kutyák egymást vigasztalják, miután egy balesetben elvesztették gazdájukat

vigasztalás

A kutyák a bolygó leghűségesebb élőlényei közé tartoznak, ugyanolyan mélységes érzelmekkel szeretik a többi állatot, ahogyan az embert is. Amikor pedig Tonka és Little P gazdája tragikus balesetet szenvedett egy túrázás során, a kutyák képtelenek voltak magára hagyni, amíg meg nem érkezett a segítség.

A két kutya és a gazdája egy szokásos túrázásra indultak, amikor bekövetkezett a legrosszabb. Egy hegyvidéki ösvényen ballagtak, amikor hirtelen mindhárman lezuhantak egy szikla széléről. A kutyák gazdája sajnos életét vesztette, az egyik kutya, Tonka pedig eltörte mindkét lábát.

vigasztalás

Amikor rájuk találtak mindkét kutyát azonnal elvitték egy állatkórházba, ahol megállapították, hogy a lábtörésen kívül nem esett komoly baja egyik kutyának sem. Míg Tonka az ágyon feküdt és várta, hogy felhelyezzék a lábára a gipszet, addig testvére támogató puszit adott neki és nem hagyta magára egy percig sem.

Egy időre külön kellett őket választani, hogy Tonka meggyógyulhasson. Little P gazdája rokonához, Crystihez került, míg Tonka egy ideiglenes gazdihoz. Crysti tudta, hogy őket nem szabad szétválasztani, ezért igyekezett egy olyan családot szerezni nekik, akik mindkét kutyát szívesen fogadják.

vigasztalás

Crysti idővel megtalálta a tökéletes otthont és amikor eljött a költözés ideje összegyűltek egy fénykép erejére, amikor Tonka mindenkit meglepve “énekelni” kezdett! Hamarosan mindkettő kutya hangos éneklésbe kezdett, aminek az ott lévő emberek nagyon örültek.

vigasztalás

Az első néhány nap az új otthonban nehéz volt a pár számára, de új gazdáik szeretetével és támogatásával mindkét kutya kibújt a héjából, és sokkal jobban megnyugodott. Később pedig önfeledten játszottak és szaladgáltak az udvaron. Mi nagyon örülünk, hogy a kezdeti nehézség ellenére a kutyák boldogok és nem kellett őket szétválasztani!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló