A kóbor kutya végre megkapja a bolyhos unikornisát, miután ötször próbálta ellopni

Egy utcán élő kutyának nagyon megterhelő a mindennapi élet, azonban egy Sisu nevű kóbor kutyának világossá vált, hogy egy lila plüss egyszarvú társasága biztosan könnyebbé teszi majd a mindennapi nehézségeket. Sisu minden áron meg akarta szerezni az egyszarvút, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy el kell azt lopnia.

Sisu öt alkalommal próbálta meg ellopni a plüss egyszarvút egy észak-karolinai közértből. Azonban valahányszor lopást kísérelt meg, a személyzet azonnal észrevette és levette a játékot a polcról. Csakhogy Sisunak esze ágában sem volt lemondani a játékról, amire a tulajdonos is rájött, ezért értesítette az állatmentőket.

egyszarvú

Az állatmentők is felfigyeltek arra, hogy a kutyának rengeteg jelent az a játék, ezért úgy döntöttek, hogy megveszik neki a lila unikornist. Azt senki nem tudta, hogy Sisu miért rajongott a lila játékért, viszont arra gyanakodtak, hogy köze lehetett az előző otthonához. Sisu azóta képtelen meglenni plüssbarátja nélkül, mindenhova cipeli magával.

Sisu egyelőre egy menhelyre kerül, ahol segítenek neki szocializálódni, majd keresnek neki egy tökéletes otthont. Biztos nagyon szerencsés lesz az, aki Sisu legjobb  barátja lesz a későbbiekben!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló