A súlyosan alultáplált kutya felismerhetetlenné válik, miután szerető otthonra talál

Kétségtelen, hogy az ember legjobb barátja a kutya. Mivel azonban nagyon sok kutyával kapcsolatos történet van, amelyekkel folyamatosan találkozunk a közösségi médiában, némelyikük meglehetősen lehangoló lehet, különösen, ha hajléktalan kutyákról van szó. Szerencsére ezeknek a történeteknek a többsége boldogan végződik azzal, hogy a szerencsétlen kutyák minden nehézség után új otthonra találnak.

Ma Coco történetét szeretnénk elmesélni, aki egy aranyos kis kutyus, aki sajnálatos módon rossz kezekbe került.

Coco-val borzasztóan rosszul bántak a “tulajdonosai”, akik egy folyóparton hagyták őt, és hagyták, hogy éhezzen.

felépültkutya

Coco annyira alultáplált volt, hogy csontjai kilátszottak a bőrén keresztül. A kutya nemcsak fizikailag volt nagyon gyenge, hanem bolhákkal és más parazitákkal is be volt borítva.

felépültkutya

Szerencsére Cocót pár kedves ember felfedezte és a DELKA Állatorvosi Kórházba szállították a mexikói Nuevo Leónba, ahol teljesen felépült.

Cocót könyörületes emberek vették körül, akik minden tőlük telhetőt megtettek, hogy segítsenek neki alkalmazkodni és, hogy kevésbé szorongjon idegenekkel szemben.

felépültkutya 00000*

A változás egy hónap után nyilvánvalóvá vált.

A kutyát végül az egyik személy fogadta örökbe, aki segített neki a gyógyulási folyamatban.

felépültkutya *0

Cocónak jelenleg nagy, szerető családja van. Coco jó egészségnek örvend, de még meg kell kapnia néhány oltást a gombás betegség kezelésére. Mindennek ellenére úgy tűnik, elégedett az új családjával.

felépültkutya

Végül Coco még egy sportos kutyaklubba is beiratkozott, hogy megőrizze erőnlétét, miközben örömét leli abban, hogy új és örömteli élményeket szerezhet családjával.

felépültkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló