Anyacica ellátogatott kicsinyeivel a kórházba, hogy segítséget kérjen az orvosoktól

Egy anya szeretetéhez semmi sem fogható és ez nem csak az embereknél, de az állatoknál is így van. Nemrég a törökországi Izmirben készült egy videó, ami bejárta a közösségi médiát. A videón egy anyamacska látható, amint egy kórházba cipeli a kölykeit, hogy segítséget kérjen.

Szerencsére az ott dolgozóktól ezt meg is kapta.

A kórházban már nem volt ismeretlen a cica, hiszen a dolgozók régóta etették. Mikor látták, hogy elkezdi cipelni a kölykeit, szabaddá tették számára a folyosón az utat. a videón is lehet hallani, ahogy megkérik az embereket, hogy figyeljenek a cicára.

Anyacica ellátogatott kicsinyeivel a kórházba

Miután megvizsgálták az újszülött kölyköket, látták, hogy az egyiküknek szemfertőzése van és nem tudja kinyitni a szemét. Egy nővér csepegtette a szemébe a szemcseppet, hogy kezeljék a fertőzést. Később a kis családot egy állatorvosi klinikára vitték, hogy megkapják a megfelelő ellátást.

Az egyik kórházi dolgozó ezt nyilatkozta a helyi sajtónak: “A környéken lakókkal együtt már régóta etettük ezt a macskát. De azt nem tudtuk, hogy kiscicái születtek. Amint elkezdtük reggel a betegek fogadását, a macska is megjelent a kicsikkel. Segítséget kért, sokáig nyávogott. Nagyon megdöbbentünk.”

“Később egy állatorvosi klinikára vittük a macskát a kölykökkel együtt. Ez volt az első, hogy ilyesmi történt nálunk. Nagyon megható volt és örültünk, hogy végül minden rendben lett.”

A cicák ma már jól vannak, a család biztonságba került, megkapják a kellő gondoskodást és szeretetet.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló