A szomszédok egy kutyát engednek szabadon, aki 1 hónapig volt kikötve az esőben

állatkínzás

A közösségi média nemcsak az örömünk, vidám pillanataink, inspiráló ötleteink megosztását teszi lehetővé, hanem azt is hozzájárul ahhoz is, hogy nyilvánosságra hozzunk olyan megdöbbentő történeteket, eseményeket, amely nem mindennapi és ami segít abban, hogy lehetőleg mással ez ne történjen meg.

Ugyanezt tette egy ember Mexikóban, akinek elege lett abból, hogy szomszédja borzalmas körülmények közt tartja a kutyáját, megkötözve, mindenféle fedél és étel nélkül. Úgy döntött, hogy ennek vége és készített egy videót, majd közzétette a közösségi oldalakon.

állatkínzás

A bejegyzésben a nő részletesen elmeséli, hogyan él szegény kutyus. Elmondja, hogy a kutya egésznap ki van kötve a kert hátsó részében, még akkor is, ha esik az eső, vagy éppen tűz a nap. Nem engedik, hogy elmenjen, enni nem adnak neki, vizet is csak ritkán kap.

Szerencsére miután a videó kikerült, nagyon hamar felkapottá vált és sokan kérték, hogy vizsgálják ki az ügyet, hiszen ez már bőven állatkínzásnak minősül. Ekkor egy környezetvédelmi ügynökség foglalkozni kezdett az üggyel, majd gondozásba vette a kutyát. Több információt azonban ezidáig nem közöltek.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló