A férfi két kiskutyát talál egy dobozban a hidegben – a szerencsének köszönhető, hogy nem fagytak halálra

fagyoskiskutyák

A két elhagyott kölyökkutya bizonyára halálra fagyott volna, ha a dobozt, amiben voltak, nem veszi észre egy arra sétáló férfi. Szerencsére a férfi meglátta a dobozt és rossz érzése támadt – nem véletlen. Megnézte a dobozt, ahol két kölyökkutya feküdt eszméletlen állapotban és szinte teljesen megfagyva.

fagyoskiskutyák

A férfi nem tétlenkedett, azonnal egy állatkórházba indul el velük a megmentés reményében. Az állatorvosok megállapították, hogy a kutyák súlyosan kiszáradtak és a fagyás veszélye fenyegette őket. Így az orvosok órákon keresztül dolgoztak azon, hogy felmelegítsék a kölyköket és folyadékkal lássák el őket.

Később egy önkéntes segített rajtuk, aki hazavitte őket éjszakára, hogy megfigyelés alatt legyenek és gondoskodott arról, hogy ne essen bántódásuk. Bár mindenki nagyon aggódott, hogy a kicsik nem élik túl, szerencsére a sok munka meghozta gyümölcsét.

fagyoskiskutyák

Reggel ettek pár falatot, majd pihentek. Pár napig megfigyelés alatt tartották még őket, majd pedig ideiglenes otthonba kerültek, amíg készen nem állnak arra, hogy örök családba kerüljenek. Nagyon sok ember érdeklődött a kiskutyák iránt, így biztosak vagyunk abban, hogy hamar sikerül nekik találni egy tökéletes otthont.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló