A temetőben talált kölyökkutya a legédesebb módon reagál, amikor újra találkozik megmentőivel

temetőbentaláltkiskutya

A missouri temetőben dolgozók egy éjszaka furcsa árnyat láttak elszaladni a temetőben, azonban nem ijedtek meg, hiszen többször látták már itt kóborolni. Másnap azonban jobban szemügyre vették, és biztosak voltak abban, hogy egy kis kölyökkutya szaladgál a temető területén.

temetőbentaláltkiskutya

Rengeteg kóbor kutya szokott a temetőben szaladgálni, ugyanis a kerítésen bejutnak és a csendes környezet megtetszik nekik. Így volt ezzel szegény kiskutya is, akinek bundája kihullott, és annyira fájt a lába, hogy csak bicegni tudott. A temető dolgozóinak voltak állatmentő barátai, így felhívták őket.

A segítség rögtön megérkezett és azonnal kiötlöttek egy mentési tervet. Mindenki szétvált, és mindenhol keresni kezdték a kiskutyát. A keresőcsapat egyik tagja egy bokor mögött zajt hallott, ahol megtalálta a félénk kiskutyát. Azonnal állatorvoshoz vitték, mert sürgős ellátásra volt szüksége a bőre és lábfájdalma miatt. Kampernak nevezték el, mert egy ilyen nevű sírkőnél találtak rá.

temetőbentaláltkiskutya

Amikor Kamper jobban érezte magát, az állatmentő csoport úgy döntött, hogy elmennek vele meglátogatni a megmentőit, ami mindenki számára nagyon megható találkozás volt. Néhány könnycsepp is hullott, majd hosszas ölelkezés és pusziosztogatás után Kamper elbúcsúzott megmentőitől.

temetőbentaláltkiskutya

Ezután Kamper visszament az állatvédőkkel, azonban szerencsére nem sokáig maradt ott. Sikerült neki egy ideiglenes otthont találni, ahol rengeteg szeretetet kap és ahol tovább gyógyulhat, miközben egy örök otthonra vár. Mi pedig reméljük, hogy minél hamarabb megtalálja a tökéletes otthont, ahol boldog élete lesz!

temetőbentaláltkiskutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló