A vak és süket menhelyi kutya azt hitte, senki sem fogja szeretni, amíg nem találkozott a családjával

Sajnos a speciális igényű kutyák számára mindig nagyon egy új otthont találni. Azonban vannak olyan emberek, akiket a külsőség egyáltalán nem érdekel, ők látják az állatok belső értékeit is. Így történt ez Randi Snarral és párjával, akik egy videót láttak meg a vak és süket kutyusról, és tudták, hogy a családjuk részévé kell válnia.

Ideiglenes gazdája elmondta, hogy az emberek inkább megijednek Petey-től, azonban ő ugyanolyan kutya, mint a többi. Szeret játszani és hosszú sétákra indulni és imádja a hasvakarást és a bújást. Nagyon szereti a kutyák társaságát, egy igazán szeretnivaló négylábú, aki csak egy szerető otthonra vágyik.

vakkutyus

Randi amikor először találkozott Peteyvel rögtön beleszeretett. Azonban mielőtt biztosra ment volna az örökbefogadással kapcsolatban, Randi biztosra akart menni, hogy Petey és másik kutyája, Tucker jól kijönnek – e egymással. Szerencsére nem volt ok az aggodalomra, a két kutya hamar közös nevezőre jöttek egymással.

vakkutyus

Az tény, hogy Petey nem hall és nem lát, azonban ami hiányzik az érzékszerveiből, az a szívében duplán megtalálható. Randi és párja nagyon boldog, amiért ilyen döntést hoztak, ugyanis Petey rengeteg izgalmat, örömöt és szeretetet vitt a mindennapjaikba.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló