A fáradt anyakutya képtelen volt etetni kölykeit – sírva könyörgött segítségért

segítség

Nemrég egy állatmentő csapat bukkant rá egy anyakutyára, akinek három kölyke feküdt mellette. A négy kutya az utcán feküdt kimerülten, miután az anyakutya képtelen volt etetni a kölykeit.

Paola, az anyakutya nagyon éhes és kimerült volt, ami miatt a kölyköknek nem volt mit enniük. Az állatmentők úgy gondolták, hogy a kutyák talán már hetek óta nem jutottak élelemhez. A kutyacsalád mozdulatlanul feküdt a földön, és úgy tűnt, minden reményüket elvesztették.

Mind a négy kutya rendkívül alultáplált volt és mindannyian szenvedtek a fájdalomtól. Az állatmentők azonnal megetették az anyakutyát, majd azonnal állatorvoshoz indultak. Az állatorvos észrevette, hogy rengeteg bolha és kullancs lepi el a testüket és alultápláltak. Két kiskutya azonban teljesen egészséges volt, így őket külön rakták a többiektől.

segítség0

A kutyákat egy állatmentő központban ápolták és tápláló ételeket kaptak, hogy visszanyerjék az egészségüket. Az anyakutyát azonban nehéz volt etetni, hisz össze volt szorulva a gyomra, ezért lassan és fokozatosan etették.

segítség2

Szerencsére három nap elteltével Paola egészsége javulni látszott, magától evett és etetni a kölykeit. A tizedik nap elteltével már jelentősen hízni kezdtek. Paola már bízni is tudott megmentőiben és barátságosabb lett. Az összes kutyusnak sikerült egy szerető családot találni, ahol soha többé nem kell éhezniük.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló