Egy imádnivaló kutyus története, aki egy plüssállatban tudott csak megbízni

plüssállatbarát

Yvette Holzbach a texasi Houston egyik utcáján autózott, amikor rábukkant erre a szomorú látványra. Először lefotózta, majd arra gondolt, milyen aranyos és imádnivaló a kutya, aztán rájött a valóságra: egy kutya egyedül, valószínűleg elhagyva, átöleli az egyetlen barátját, akit talált és akiben megbízhatott, egy plüssállatot.

A helyzet szomorúságára gondolt, egy állatra és egy játékra és hogy mindkettőjüket elhagyta valaki. Yvette mindig megpróbál annyi kutyát megmenteni a menhelyén keresztül, amennyit csak tud, de aznap egyszerűen nem sikerült, mert képtelen volt helyet szorítani még egy kutyának. Megígérte, hogy amint tud, visszajön, de amikor megtette, a kis fekete kutya eltűnt a plüssállattal együtt.

plüssállatbarát

A történetet Facebook-oldalára tette közzé, remélve, hogy megtalálja a magára hagyott kutyust. Története elterjedt és elég sok vitát váltott ki. Mint mindig, néhányan támogatták őt a keresésben, mások pedig egyszerűen azt kritizálták, hogy akkoriban nem segített neki. De a legtöbb megjegyzés természetesen azt az embert kritizálta, aki olyan kegyetlenül magára hagyta szegény kutyát. De az elhagyás csak egy sejtés volt.

Néhány nappal később Yvette frissített információkat tett közzé az esetről.

Kiderült, hogy a kutya Calviné, a képen látható férfié volt, aki nem messze lakott attól a helytől, ahol Yvette meglátta őt az első napon. Calvinnak sok kutyája volt, akiket az utcáról fogadott be, de ez a kutyus a sok traumája miatt, amit a múltban elszenvedett, nem tudott megbízni benne annyira, hogy vele éljen. A plüssállat volt az egyetlen, akibe “kapaszkodni” tudott. Gyakran átugrott a kerítésen, majd később visszajött, de ezúttal egyszerűen nem találta meg.

plüssállatbarát

Az kétségtelen, hogy Calvin nagyon szerette, és továbbra sem mondott le a kereséséről. Sajnos sem Calvin, sem Yvette soha nem hallott az imádnivaló kutyáról vagy a plüssállatáról.
A jó hír az, hogy keresésük során egy másik kutyát is sikerült megmenteniük, és Yvette menhelye állatorvosi segítséget is kínált Calvin összes befogadott kedvencének.

Reméljük, hogy a kiskutya és mackója otthonra talált és végre képes lesz megbízni egy emberben is, nemcsak a plüssállatában.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló