Egy kóbor kutya, aki esővizet ivott, hogy életben maradjon, könyörgött a járókelőknek, hogy fogadják be őt

esoviz

Amikor két állatmentő éppen hazafelé tartott egy hosszú munkanap után, találkoztak egy imádnivaló kutyussal. Egy imádnivaló barna kutya az utcán odalépett hozzájuk, és egy kis simogatást és ölelést kért tőlük.

Ezután észrevettek valamit, ami teljesen összetörte a szívüket; a kutyának egy kötél volt szorosan a hasa köré kötve.

esoviz

A kutya láthatóan fáradt volt, és nem tudott rendesen járni. Mielőtt találkozott az állatmentőkkel, akivel csak találkozott, követte, remélve, hogy a barátai lesznek. De sajnos senki sem állt meg segíteni.

Továbbra is az utcán élt, és egy pocsolyából ivott vizet, hogy szomját olthassa. De hamarosan megváltozott az élete.

esoviz

A mentők nem hagyták magára. A barátai lettek, beszvele, és még finom ételeket is adtak neki. Rendkívül barátságos volt, és engedte, hogy elvágják a kötelet. Csak nézett rájuk és mosolygott – mintha tudta volna, hogy ők csak segíteni próbálnak.

Látva, hogy ennyire együttműködő, elkezdték leborotválni a testéről a hosszú bundát.  Ezután egy kellemes, meleg fürdőt kapott, amit nagyon élvezett.

esoviz

Amikor már teljesen tiszta volt, észrevették, hogy a testét rengeteg apró seb borítja. Szerencsére nem voltak komolyak, és egy kis kenőccsel és sok szeretettel könnyen gyógyíthatóak voltak.

A kutya nagyon boldog volt új otthonában, ahol annyi finom ételt ehetett, amennyit csak akart, és rendszeresen megölelhették.

esoviz

És alig egy héttel az új otthonába érkezése után az egészségi állapota javulni kezdett. A kis sebek szinte teljesen eltűntek, egészséges súlyt szedett fel, és a bundája is elkezdett visszanőni.

Végre képes volt elfelejteni a múltbeli életét, és teljesen átölelni a jövőt – egy olyan jövőt, amely tele van szerető gazdikkal és hihetetlen kutyatestvérekkel.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló