Az alultáplált kutya szemei megteltek könnyekkel, amikor valaki kedvességet mutatott felé

Amikor egy állatmentő meglátott egy súlyosan alultáplált kutyát, akinek segítségre volt szüksége, elhatározta, hogy tesz valamit. Alig nyolc hónapos kölyökkutya volt, és nagyon szenvedett.

A kölyökkutya nem kapott semmilyen ételt sem, és napjai nagy részét elszigetelten és éhesen töltötte. Hogy a dolgok még rosszabbak legyenek, beteg volt és orvosi ellátásra szorult.

öröm

Miután a megmentő odament hozzá, nagyon barátságos volt, szemei könnyekkel teltek meg a hálától és a reménytől. Azonnal elvitte egy állatorvosi klinikára, ahol megállapították, hogy vérszegénységben és hasmenésben szenved.

Mivel napokig nem evett és alultáplált volt, a kölyökkutya nem is nagyon tudott mozogni. Az állatorvosok nagyon keményen dolgoztak azon, hogy felépüljön.

öröm

Körülbelül két hét intenzív kezelés után a kölyök kezdett felépülni. Bár még hosszú út állt előtte, a fejlődés kezdett láthatóvá válni.

Még mindig a depresszió jeleit mutatja, de mindenki igyekszik segíteni neki, hogy jobban érezze magát és boldogabb legyen.

öröm

A lényeg, hogy most már sokkal jobban van, és a megmentője gondoskodik arról, hogy mindent megkapjon, amire szüksége van. Igazán csodálatos, hogy megadta neki ezt az új esélyt az életre.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló